Kijk uw koppelingslijst na op het KBDB platform!

De KBDB zal vanaf 2023 controleren vanaf de snelheidsvluchten dat de duiven waar men met speelt op naam staan van deze liefhebber, indien dit niet het geval is zullen niet overgeschreven duiven uit wedstrijd worden genomen! Het is best mogelijk dat men in de toekomst deze duiven zelfs niet zal kunnen inkorven, dus het is zeker de moeite om uw koppelingslijst in deze winterperiode eens na te zien!

Hoe en waar kan u deze koppelingslijst nazien?
Ga naar KBDB/RFCB-Admin (kbdb-online.be)

Vul uw login en paswoord in (ben je deze kwijt stuur dan een bericht naar info@verenigdevrienden.net)
Klik links in het menu op Mijn Hok

Een menu zal openen en daar klik u op Mijn Koppelijst

Hierna zal u uw koppelingslijst te zien krijgen met al uw duiven die gekoppeld zijn
Duiven met een groen vinkje voor staan op uw naam
Staat er een geel uitroep teken voor een duif, wil dit zeggen dat deze duif niet op uw naam staat! Dan moet je deze duif laten overschrijven op uw naam wanneer u met deze duif wenst deel te nemen aan wedstrijden!!

Heeft u problemen of vragen kan u deze steeds melden via info@verenigdevrienden.net

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord