Pipa’s Beste Bourges duiven van België 2022-2021

De laatste jaren zien we meer en meer rankings opkomen zoals bv Beste Bourges duif van België in 2022 en 2021 – 3 prijzen Vooral Pipa is bezig met dergelijke rankings op te maken en deze worden veel bekeken in binnen- en buitenland! Zo zijn er vele rankings van beste duiven te bekijken op PIPA……

De Keyser Georges – Messelbroek

Zo viel ons oog deze week op de ranking van Bourges: Beste Bourges duif van België in 2022 en 2021 – 3 prijzen en daar zien we Verbruggen Gommaire uit Scherpenheuvel en De Keyser Georges staan in de top van deze ranking! Niet verwonderlijk als je weet dat deze liefhebbers jaarlijks sterk presteren met hun duiven op de nationale vluchten! Verbruggen staat op een mooie 15de plaats met de duif BE19-2031013 met een coëfficiënt van 2.867%. De Keyser Georges vinden we terug op de 40ste plaats met de duif BE20-2053782 en een coëfficiënt van 4.659%. Verbruggen Gommaire staat maar liefst 3x in de top 100, dan weet je dat er klasse onder de panne zit te Kaggevinne!

Verbruggen Gommaire – Scherpenheuvel

Dit zijn prestaties die toch wel mogen gezien worden en ondertussen zien we dat de ranking van de beste duiven vanuit Argenton online staan via www.pipa.be Sta jij ergens tussen een ranking laat het ons zeker weten zodat we dit hier kunnen vermelden!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord