Nationale algemene vergadering KBDB 20/01/2023

In een vorig artikel hadden we het al over het het punt dat verdaagd is van PE Vlaams-Brabant, je kan het artikel lezen door hier te klikken. Maar er stonden nog punten op de agenda, sneeuw of geen sneeuw, deze punten diende behandeld te worden door de algemene vergadering van de KBDB!

Sportieve beslissingen
Wat betreft de sportieve beslissingen onthouden wij vooral het omwisseling van Limoges II (oude duiven en jaarlingen) met Montélimar (oude duiven), namelijk 24/06/2023 : Montélimar (oude duiven) 01/07/2023 : Limoges II (oude duiven en jaarlingen). Ook zal de KBDB controleren vanaf de snelheidsvluchten dat de duiven op naam van de liefhebber staan, indien dit niet het geval is zullen de duiven uit wedstrijd genomen worden! Kijk dus zeker uw koppelingslijsten na op het KBDB platform, klik hier om het artikel te lezen hoe je dit kan nazien! Ook zijn er wijzigingen aan de nationale kampioenschappen, deze zullen online geplaatst worden vanaf volgende week op de KBDB website!

Klik hier om alle sportieve beslissingen te bekijken van 20/01/2023

Beslissingen BUITENGEWONE NATIONALE ALGEMENE VERGADERING 2023
Hier zijn tal van beslissingen genomen maar we willen onze liefhebbers erop drukken dat er teksten zijn opgenomen in de reglementen aangaande verdwaalde duiven! Bij het niet naleven staan er boete’s en zelfs schorsingen beschreven in de reglementen, het is dus zeker de moeite om deze reglementen te lezen! Binnenkort plaatsen we hier meer uitleg en de alle artikels mbt verdwaalde duiven! Er is een hele lijst met aanpassingen aan de reglementen en het is jammer te moeten vaststellen dat het voorstel van PE Vlaams-Brabant werd verdaagd……

Klik hier om de beslissingen van 20/01/2023 te bekijken

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord